Rekrytering

• Specialpedagog
  • Musik lärare
  • No-lärare

Vi söker Dig som vill utveckla och utvecklas i en verksamhet med mycket goda förutsättningar för pedagogiska framsteg, välkommen till oss på Laboraskolan!

Hos oss får Du möjlighet att fokusera på undervisningen, i en lugn miljö, i små klasser. Du får förutsättningar att utvecklas som pedagog tillsammans med många legitimerade lärarkollegor. Du kan få stöd från ett tillgängligt EHT-team, med goda resurser och kompetenser. Du får också förmånen att ha avkopplande fritid, då vi erbjuder förmånliga arbetstider, goda arbetsvillkor och bra löneläge.

På Laboraskolan använder vi moderna pedagogiska metoder och verktyg, i nära samarbete i kollegiet. Du ges stor frihet i Din pedagogiska gärning och hos oss får Du också chansen att vara en del i vårt globala nätverk, där vi möter kollegor ifrån världens alla hörn och utbyter pedagogiska metoder och idéer.

Vi vill att Du brinner för varje elevs optimala kunskapsutveckling och att Du har förmåga att bygga goda relationer med såväl elever och föräldrar, som med kollegor. Du bidrar med glädje, engagemang, fokus och vilja på vägen mot vår vision och Du strävar alltid efter att tillgodose varje elevs behov. Är Du nyutexaminerad erbjuds Du regelbundna mentorsträffar med en av Dina erfarna kollegor.

Stor vikt kommer att läggas vid Dina personliga egenskaper, Din pedagogiska kompetens, Ditt professionella förhållningssätt och Din kunskaps- och elevsyn.

Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut, så sök gärna redan idag!

Vi undanber oss telefon- och mailkontakt från annonssäljare och rekryteringsföretag.

Laboraskolan är en friskola i Långaryd, Hylte kommun där vi utbildar elever i grundskolans åk 3-9 samt i gymnasieskolans Ekonomiprogram och erbjuder en kunskapsfokuserad utbildning i en trygg och harmonisk undervisningsmiljö. Våra elever presterar goda studieresultat genom ett systematiskt värdegrundsarbete i ett positivt arbetsklimat, för både barn, ungdomar och vuxna.

För information om tjänsten är Du välkommen att ringa 0371-46066.

Skicka din ansökan via mail till: rektor@laboraskolan.se

Tillträde: Enligt överenskommelse

Varaktighet: Tillsvidare (provanställning tillämpas)

Anställningsform: Ferietjänst