Rekrytering

Engagerade lärare behövs!

Vi söker Dig som vill utveckla och utvecklas i en verksamhet med mycket goda förutsättningar för pedagogiska stordåd, välkommen till oss på Laboraskolan!

Hos oss får Du möjlighet att fokusera på undervisningen, i en lugn miljö, i små klasser. Hos oss får Du förutsättningar att utvecklas som pedagog tillsammans med många legitimerade lärarkollegor. Du kan få stöd från ett tillgängligt EHT-team, med goda resurser och kompetenser. Du får också förmånen att ha avkopplande fritid, då vi erbjuder förmånliga arbetstider, goda arbetsvillkor och bra löneläge.

Vi vill att Du brinner för varje elevs optimala kunskapsutveckling och att Du har förmåga att bygga goda relationer med såväl elever och föräldrar, som med kollegor. Du bidrar med glädje, engagemang, fokus och vilja på vägen mot vår vision och Du strävar alltid efter att tillgodose varje elevs behov.

På Laboraskolan använder vi moderna pedagogiska metoder och verktyg, i nära samarbete i kollegiet. Du ges stor frihet i Din pedagogiska gärning och hos oss får Du också chansen att vara en del i vårt globala nätverk, där vi möter kollegor ifrån världens alla hörn och utbyter pedagogiska metoder och idéer. I vår senaste Skolinspektion (HT17) fick vi prickfri granskning, utan anmärkning. Det är vi stolta över!

Stor vikt kommer att läggas vid Dina personliga egenskaper, Din pedagogiska kompetens, Ditt professionella förhållningssätt och Din kunskaps- och elevsyn.

Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut, så sök gärna redan idag!

Vi undanber oss telefon- och mailkontakt från annonssäljare och rekryteringsföretag.

Laboraskolan är en allmän och icke-konfessionell friskola i Långaryd, Hylte kommun. Vi utbildar elever i grundskolans åk 3-9 samt i gymnasieskolans Ekonomiprogram och erbjuder en kunskapsfokuserad utbildning i en trygg och harmonisk undervisningsmiljö. Våra elever presterar goda studieresultat genom ett systematiskt värdegrundsarbete i ett positivt arbetsklimat, för både barn, ungdomar och vuxna.

För information om tjänsten är Du välkommen att kontakta Malin Tornberg (rektor), 0730 – 840014.

Skicka din ansökan via mail till: malin.tornberg@laboraskolan.se

Sista ansökningsdag: 2018-06-25

Tillträde: Enligt överenskommelse

Varaktighet: Tillsvidare (provanställning tillämpas)