Den 14 december 2016 var det öppet hus på Laboraskolan i Nyby.

Dagen bjöd på en blandning av aktiviteter och släkt och vänner fick sig en inblick i skolan och dess arbete.
Barnen hade jobbat med skoltidningar som de utbjöd till försäljning. De sålde även diverse godis och dylikt och visade upp arbete i bild.
Gymnasieeleverna visade upp sina UF företag och hade jobbat hårt med att göra säljande montrar. Det bjöds även på tävlingar och aktiviteter och även lärarna hade roliga aktiviteter som Gunnars kluringar som fick en att gnugga geni knölarna.
Årskurs 3-5 framförde också tre teatrar i temat Astrid Lindgren. Det var Madicken, Pippi Långstrump och Karlsson på taket.

Alla verkade trivas samtidigt som skolan fick en in en del pengar till kommande aktiviteter.

Titta på filmerna om dagens pjäser!

Pippi Långstrump

Karlsson på taket

18:27

Hi! We’re Wistia. We provide business video hosting to attract, engage, and delight

Wistia video thumbnail - Pippi Långstrump

Thanks for reporting a problem. We’ll attach technical data about this session to help us figure out the issue. Which of these best describes the problem?

Any other details or context?

Cancel

message

24:17

Wistia video thumbnail - Kalrsson på taket1

Any other details or context?

Cancel

message

1. lleidjfnjrefn 1 år sedan

i think you are best on ding plays.the best one was Madicken