Sportsday 2016

21 juni, 2016 Fredy

9:e juni var en fantastisk dag med en underbar idrottsdag. Barnen åtnjöt sin idrott tillsammans med föräldrar och lärare.

Fantastisk dag Fantastiska åskådare

Inte bara eleverna var i toppform utan föräldrarna också. Eleverna visade sin optimism med målade ansikten, med att ta med sina familjemedlemmar och genom att högljutt heja på varandra. Föräldrarna hjälpte till genom att bjuda på mat och genom att heja fram sina duktiga barn. Även sponsorerna visade största entusiasm medan eleverna gjorde allt de kunde för att betala tillbaka sponsrade pengar.
  • De andra lagen var väldigt tävlingsinriktade och ville inte heller förlora. Vi sprang, hoppade, skrek och vi är trötta. Vi är utmattade men vi skrattar. Jag hoppas vi kan göra det igen nästa år och vinna fler priser!

Jane DoeEmerald Team

Spela denna video för att se vad som verkligen hände

Våra Underbara Barn

Vi har tre team som tävlar mot varandra. Ruby, Emerald och Saphire. Alla teamen består av elever i olika åldersgrupper. Sporterna är löpning, hinderlöpning, stafett, höjdhopp och simning. Denna sportdag hölls på Falkenbergs arena. Alla familjemedlemmar var bjudna för att heja fram sina elever, Funktionärerna var Alexander Tornberg, Magnus Isaksson och Andreas Kullgren.
Laboraskolans elever har jobbat hårt för att denna dag skulle bli succé. Det finns vinnare till alla grenar men egentligen är alla vinnare då de gör sitt bästa för att tänja på gränserna och för att övervinna hinder.
Grattis till alla elever!

Missa inte denna fotbollsmatch!

0:00

Hi! We’re Wistia. We provide business video hosting to attract, engage, and delight

Wistia video thumbnail - Sports Day June 2016 Soccer
2:09
message

Tack för att ni läste detta.

En idrottsdag är ett underbart sätt att praktisera vad vi lärt i oss i skolan. Kunskap, koordination, teamwork, uthållighet och mycket mer. Familjer förs samman och vinsten är mer än en medalj. Barnen fick något användbart som inte kan beskrivas i ord. Vi som lärare känner deras passion och anda. Laboraskolan kommer alltid att göra sitt bästa för att förbättra barnens talang och potential.
VI HÖRS NÄSTA ÅR!

1. var en sapphire 2 år sedan

det var sååååååååååååååååå kul!!

även om v kom sst????????????????

2. One from Ruby 2 år sedan

Awesome dayz!!

Soooo Cool!

3. Malin & Rufus 2 år sedan

Vad kul ni har!! Jag onskar jag var dar!

4. Warrrior 2 år sedan

Det var nog den roligaste dag någonsin. Lite nervös var man när man kom, men det lönade sig efter allt kul man hade.
    Super rolig dag!!!

5. Celine Skinner 2 år sedan