Utflykt till Bjäre chips

16 juni, 2016 Editor

Onsdagen den 25 maj hade vi utflykt med femman och Andreas, som är lärare.

Först besökte vi Bjäre Chips , en liten fabrik i Torekov som ligger väldigt vackert. Det var mycket intressant att se vad de tillverkar och hur mycket onyttig mat man äter. De har en maskin som tillverkats i Holland , som matas med hel potatis och slutprodukten blir färdigförpackade chips.

Men det jag tyckte var bäst var att de visste att vi skulle komma och allt var förberett för  att förklara hur maskinen fungerade. Vi smakade på 6 olika slags chips som serverades.

Därefter hade vi lunch vid havet.

Sen åkte vi nästan till Ljungby, har glömt vad platsen heter , som ligger mitt i skogen och träffade där tre män som visade oss hur de jobbar i skogen med stora träd. Även här var de förberedda på vår ankomst.

Barnen uppförde sig mycket väl och lyssnade noga. Vi kom tillbaka till Nyby prick klockan tre. En jättefin och välplanerad dag, precis som jag tycker att det alltid ska vara.

-Förälder

1. en intresserad person 2 år sedan

koolt!! jag tycker att ni borde lägga upp mer utflikter och saker som barnen gör!! det är alltid koolt att se vad dom gör !!

2. Dan 2 år sedan

Vad kul, bra utflykt, bra Labora

3. någon!!:D 2 år sedan

jag hörde att andra elever har gjort andra utflikter, kan ni lägga upp dom också?

• admin 2 år sedan

Det ska vi ordna snarast =)

4. Jag 2 år sedan

LÄGG UPP MER!!!!!!!!

5. Lorraine 2 år sedan

Va roligt det ser ut, längtar verkligen tills mina barn är på Nyby, så kul ni har.

6. En femma 2 år sedan

ja det var verkligen kul att åka till Bjärehalvön..
    Tack Tack för det:)