SDL Dagen

By in Aktuellt, Event

Dagen var mycket intressant och inspirerande!

Vi föräldrar fick en väldigt bra och ögonöppnande insyn i hur SDL konceptet fungerar fast eleverna fick bitvis hjälpa oss på traven.

En  av uppgifterna vi fick var att skapa en ”big question” utifrån ett collage som vi fick. Bilderna som fanns på collaget bestod av många kända kvinnor från olika tidsepoker. Jobbandes i föräldrateam och med viss hjälp av elever glödde våra skolrostiga hjärnor under en tid, och vid summeringen hade hela 36 ”big questions” smitts fram utifrån en och samma bild!

Nu förstår man mer hur eleverna får kreativt tänka sig fram till en intressant frågeställning som de jobbar vidare med och finner intressant fakta och påståenden om.

1. ! 2 år sedan

filmade ni inte ????

2. otto 2 år sedan

Det ser faktiskt ut som att ni har lite kul på skolan ändå =) )
    @wayne +1 for the stubble

3. UK---- 2 år sedan

wow so cool!! someone shared this with me and i’m impressed how your doing in sweden!! everything here look very fun and creative!! wish we did things like yours!!